Lampu Gantung
Lampu Kristal Chandelier
Lampu Pintu Pagar
Lampu Dinding
Lampu Mentol
Lampu Siling / Lampu Permukaan Siling
Perkhidmatan
Kipas Siling & Kipas Dinding
Kategori

Lampu Gantung
Lampu Kristal Chandelier
Lampu Pintu Pagar
Lampu Dinding
Lampu Mentol
Lampu Siling / Lampu Permukaan Siling
Koleksi Terkini

Pencahayaan yang menarik's Logo

Sebagai seorang pereka dalaman, pencahayaan adalah segalanya. Pelbagai jenis mentol dari The Glow membolehkan saya untuk bereksperimen dengan pelbagai nada dan gaya, menawarkan kelenturan yang penting untuk projek-projek saya.

Pencahayaan yang menarik

Derek

Sangat Mengesyorkan's Logo

Saya telah mencuba beberapa jenis mentol LED, tetapi The Glow memang menonjol. Kecerahan dan ketajaman mentol ini sungguh luar biasa.

Sangat Mengesyorkan

Jason

 Produk Yang Baik's Logo

Lampu Glow benar-benar telah merevolusi rumah saya. Cahaya hangat dan nyaman yang mereka pancarkan menciptakan suasana yang sempurna untuk apa-apa acara. Selain itu, mengetahui bahawa mereka berkesan dari segi tenaga memberikan ketenangan fikiran kepada saya.

Produk Yang Baik

Rebecca

Berita Terkini

Maaf, tiada berita pada masa ini.
Tentang Kami

Theglow Enterprise ialah pembekal yang dipercayai untuk memenuhi keperluan pelanggan dengan penyelesaian pencahayaan dan kipas. Ibu pejabat kami terletak di Perak, Malaysia. Kami menyediakan produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan yang luar biasa kepada pelanggan kami yang dihargai. Sama ada anda sedang mencari yang elegan lekapan lampu untuk menerangi ruang anda atau kipas yang cekap untuk memastikan keadaan anda sejuk, Theglow Enterprise akan melindungi anda. Komitmen kami terhadap kualiti dan kepuasan pelanggan membezakan kami sebagai sumber yang boleh dipercayai untuk semua keperluan pencahayaan dan kipas anda.